Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Ny Pro på Tyrifjord!

Publisert: 14. februar 2014  av Adm.

Møt vår nye Pro Michael Langford...

Start sesongen med vår nye pro, Michael Langford, på Craigielaw i Skottland (10-12. april).
http://tygk.no/publish.asp?avd=57&pt=page&pid=3467 les videre...

 


Michael Langford

Golf  Pro på Tyrifjord
 

Kjære medlem på Tyrifjord,

Jeg heter Michael Langford og jeg kommer fra en ivrig golf familie i Nord-Ireland. 

De fleste i familien var single hcp’ere – min bestefar spilte på 6 i hcp, min far på sitt var nede i 1 hcp og mine to onkler 4 hcp.  Jeg var 9 år da jeg startet som caddie på den berømte Royal Portrush links www.royalprotrushgolfclub.com
 
Etter å ha spilt noen år og i tillegg vært veldig heldig som fikk caddie for noen gode spillere var mitt hcp 5 som 14 åring og spilte min beste runde den sommeren til 4 under par 66. Fremgangen fortsatte både gjennom trening og turneringer slik at jeg som 17 årig scratch spiller konkurrerte med en litt eldre Padraig Harrington og var mentor og spillepartner til en yngre Graeme McDowell, medlem i samme klubb som meg.
 
Min utdanning
Men det var trener jeg ville bli. Jeg fikk stilling som Ass.Pro på Royal Portrush Golf Club og signed-up for PGA kurs  på PGA Headquarters UK.  Her studerte jeg golf virksomhet og golf undervisning.
 
I løpet av siste tiårs periode har jeg jobbet meg trinnvis til Head Pro og fungerende og har deltatt i noen få turneringer som Irish Pro Championship.

Jeg har trent i workshops med noen gode instruktører som Butch Harmon og med Jim McLean på Doral Golf Resort i Miami, USA. – www.jimmclean.com.
 
Jeg har undervist på mange flotte steder (Amsterdam, Dublin og Paris) og møtt mange nye mennesker gjennom jobben som Pro. Jeg ser frem til å benytte min erfaring som Pro på Tyrifjord Golfklubb.
 
Jeg trives med alle aspekter av golf og har fordypet meg i alle nøkkelområder inkludert svingteknikk, nærspill, det mentale aspektet, kondisjon, kølletilpasning og har nylig startet studier i salg og markedsføring av golf.
 
Andre menesker jeg har jobbet og trent med inkluderer golf psykolog Karl Morris, samt ledende fitness guru Paul Chek, som driver et førsteklasses program for golf spesifikke helse- og fitness.
Dr. Karl Morriss – www.themindfactor.com – mental coaching
Paul Check – www.chekinstitute.com – golf biomechanics  & kinesiology

I tillegg til golf er jeg glad i natur og spesielt og holde meg i form.  Jeg liker å fiske og drive blinkskyting med venner og familie. Jeg er gift og har 4 flotte barn som alle elsker sport, blant annet golf og kampsport.
 
Min filosofi
Min coaching filosofi er enkelt – hver spiller er unik og undervisningen må derfor skreddersys den enkeltes behov og forventninger. Så uansett nivå – den nødvendige treningen vil bli lagt til rette for deg.
 
Ingenting motiverer meg mer enn en motivert elev!
 
Jeg planlegger å komme til Norge i midten av april, om ikke før (avhengig av været) og jeg ser frem til å jobbe med teamet på Tyrifjord.  Jeg ser frem til å sette sammen noen gode trenings- og forbedrings pakker, slik at medlemmene i klubben kan ytterligere nyte spillet golf.
 
HAPPY GOLFING
 
Michael Langford
Golf Performance Tyrifjord


 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr