Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Kjørereglene ved frost (video)

Publisert: 1. oktober 2016  av Adm.

Sjekk på værmeldingen før du bestiller en starttid. Starttidene forskyves ikke og starttidene som blir "tatt av frosten" blir kansellerte.

     Vi håper selvsagt at det tar flere uker før vi virkelig trenger å bekymre oss for om banen er stengt om morgenen, men likefullt så føler vi at det er på sin plass å minne om kjørereglene ved frost.



Head Greenkeeper bestemmer når banen er klar for spill, og de starttidene som blir "tatt av frosten" blir kansellerte.

Dette betyr at det er ikke personalet i shoppen som bestemmer når banen åpner, og hvis man har starttid kl.09.00, og banen ikke åpner før kl.10.00, så må man rett og slett vente på en ledig starttid etter at banen har åpnet. Starttidene forskyves ikke.
Selvfølgelig vil vi forsøke så godt vi kan å få alle ut på banen, men det er desverre umulig å forskyve starttider, da dette vil ramme spillet utover hele dagen. Vi håper på forståelse for dette.

Banemannskapet holder kontinuerlig øye med forholdene, og vil åpne banen så snart det lar seg gjøre. Det er ingen ting vi heller vil enn å åpne banen for spill, så hvis den holdes stengt så er det gode grunner til dette!
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr