Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Suksess for Østlandstour på Tyrifjord

Publisert: 10. juli 2016  av Anne Jørgensen

Topp spilleforhold møtte golfere fra hele Østlandet på Tyrifjord Golfklubb denne helgen. Turneringen samlet over 70 deltakere, som spilte i fire klasser.

Fredrick Olsen og Maiken Bing Paulsen vant bruttoklassen i Østlandstour på Tyrifjord, 9. og 10. juli.
Fredrick Olsen og Maiken Bing Paulsen er vinnerne av bruttoklassen på Østlandstour på Tyrifjord. Foto: Anne Jørgensen

I bruttoklassen for herrer var det Fredrick Olsen fra Ski Golfklubb som vant, med en total score på 139 slag. Han avsluttet med en sterk 2. runde på 67 slag.

- Det har vært herlig å spille! Flotte forhold og gode spillere jeg har spilt med. Og alt gikk min vei i dag, fortalte Fredrick Paulsen.

Vinner av dameklassen, Maiken Bing Paulsen fra Drammen Golfklubb hadde også en 2. runde på 67 slag. Hun vant med totalt 141 slag, 74 på 1. runden og 67 slag i dag.

- Jeg må få takke Tyrifjord Golfklubb, medspillerne - og familien som alltid stiller opp, sa Maiken Bing Paulsen etter seieren.

Atle Jakobsen, Fredrick Olsen, Maiken Bing Paulsen, Celine Brovold Sanne er vinnerne av Østlandstour på Tyrifjord.
Vinnerne av Østlandstour på Tyrifjord: Fra venstre Atle Jakobsen, Fredrick Olsen, Maiken Bing Paulsen og Celine Brovold Sanne. Foto: Anne Jørgensen

I nettoklassen vant Celine Brovold Sanne fra Kjekstad Golfklubb, med netto 155 slag. I herreklassen tok den lokale spilleren fra Tyrifjord Golfklubb, Atle Jakobsen hjem seieren med netto 140 slag.

Et av de store høydepunktene under Østlandstour på Tyrifjord ble også Ingrid Martens' hole-in-one på hull 13 lørdag!

Ingrid Martens, fra Tyrifjord Golfklubb jubler over hole-in-one på 1. runde under helgens Østlandstour på Tyrifjord. Foto: Derek Crawford.

Maiken Bing Paulsen setter den siste putten og kan notere en 2. runde på 67 slag på søndagens runde på Øsltandstour.

Maiken Bing Paulsen setter siste putt og kan notere 67 slag på 2. runden. Foto: Anne Jørgensen