Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Seniorer

Velkommen til golfsesongen 2014

Publisert: 17. april 2014  av Adm.

Det er vår i luften, golfbanen er allerede åpen, og i dag skriver vi 17. april! Det tegner til å bli en lang og fin sesong, så nå er det bare å børste støvet av køllene og komme seg ut!

Seniorgruppen starter mandagsturneringene den 28. april, også i år med en uformell turnering med Texas Scramble.  Alle er velkommen til å delta uansett handicap, for i en turnering som dette kan alle bidra.
 
Terminlisten legges ut på nettet og henges også opp i «Seniorskapet».  Her står de ansvarlige for dagens turnering.  Du melder deg på i Golfbox, direkte til turneringsleder eller i proshop.
 
Det koster kr. 50 for å delta.  Pengene går uavkortet til premier og sosialt samvær.  Vi spiller nettoslag og Stableford annenhver mandag.  I klasse A spilles det alltid nettoslag.  Vi har igjen forandret klasseinndelingen på grunn av ubalanse i antall deltakere:
 
Klasse A:         0 – 18
Klasse B:         18,1 – 26
Klasse C:         26,1 – 36
 
Vi har i år valgt å droppe klasse D da det var svært liten interesse for denne klassen i fjor.  Skulle behovet melde seg for 9 hulls runde med flere enn tre deltakere oppretter vi klassen igjen. 
 
Vi vil arrangere en regeldag i løpet av mai.  Dette blir sendt ut separat.
 
Olyo-Proshop Tour fortsetter som før.  Ønsker du å delta må du melde deg på innen utgangen av mai, og betale kr. 100 for deltakelsen.  Kvalifiseringsdelen går fra 12. mai til 14. juli.  Det er de fem beste rundene som teller.  Den 21. juli begynner vi å spille match om kvalifisering til finalen.  Hver runde vil ha ca. 14 dager til gjennomføring.  Informasjon om Olyo-Proshop Tour er lagt ut separat.
 
Hvis du er avhengig av å kjøre bil må legeattest forevises.  Bil bestilles ved påmelding. 
 
Vi starter fra kl. 0900 hver mandag.  Etter turneringen er det premieutdeling, vin og gavekort, og sosialt samvær på terrassen.
 
Vi ønsker alle nye og gamle seniorer hjertelig velkommen til ny sesong.  Vi krysser fingrene for at værgudene er med oss også denne sommeren!
 
 
GOLFHILSEN FRA SENIORGRUPPEN
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr